logo_300
Väl mött 2021 och ett år förhoppningsvis fyllt med aktiviteter för våra hundar. Även om 2020 blev begränsat hoppas vi att vi har några aspiranter till Årets Hundar. Skicka in dina resultat!
Styrelsen planerar aktiviteter inför 2021. Tipsa oss gärna om vad just Du vill att klubben ska göra! Vi hoppas att vaccinet för Covid-19 ska få positiva effekter och att restriktionerna upphävs så att vi kan träffas fysiskt på roliga aktiviteter igen.
Hoppas vi syns!

Förslag på Årets inspiratör 2020

Har du lagt märke till någon medlem som gjort något extra för klubben i år? Tipsa oss om vem du tycker ska bli Årets Inspiratör i VBFK. Mejla ditt förslag till vbfk.post@gmail.com

Skicka in dina utmärkelser för 2020

Har du tagit pris på din hund under 2020, så skicka in dina resultat till VBFK´s styrelse för att tävla om titlarna för Årets Hundar.
Priserna är instiftade för att stimulera medlemmar i Västerbottens Fågelhundsklubb att visa upp sina hundar och premiera dessa vid jaktprov och utställning.

Läs mer

Provledningsutbildning

Vbfk ser gärna att fler medlemmar engagerar sig i att arrangera jaktprov och utställningar. Är du intresserad att lära dig mer? Fyll i formuläret! Vi återkommer när vi fått in tillräckligt med namn för att arrangera en kurs.

Läs mer

Rasklubbarnas årsmöte

Planering pågår för att rasklubbarna ska ha ett gemensamt årsmöte i Sundsvall den 22 maj. Motioner inför detta ska meddelas en månad innan. Mejla så snart som möjligt vbfk.post@gmail.com om du anser att VBFK bör överlägga en motion i någon fråga.

Läs mer